Kwaliteit hoog in het vaandel

Onze medewerkers zijn het visitekaartje van uw onderneming. Daarom hechten wij heel veel waarde aan hun opleiding. Naast alle wettelijke diploma’s en certificaten trainen wij onze medewerkers ook intern op sociale vaardigheden. Hierbij kunt u denken aan

- Conflicthantering
- De omgang met verschillende culturen en doelgroepen.
- Het signaleren van risicovolle situaties.
- Het snel, flexibel en efficient handelen in geval van calamiteiten

Representatief

Onze uniformen hebben geen autoritaire, maar een gedistingeerde- of desgewenst een sportieve uitstraling. Daarnaast is uiterlijke verzorging minstens zo belangrijk; u krijgt te maken met perfecte gastheren/-vrouwen, voor elk evenement.

Representativiteit is een van de woorden die u altijd terug zult vinden in een aanbieding van een beveiligingsbedrijf. Geknipt, geschoren, onberispelijk gekleed: uw visitekaartje. Maar is dat het enige wat u onder representativiteit verstaat? G&G Security International denkt toch nog even verder. Waar komt de employee te werken? Wat is de doelgroep die hij zou moeten aanspreken? De medewerker of groep moet een afspiegeling zijn van de omgeving waar in hij werkt, dat kweekt tolerantie en rust. Wat zowel u als opdrachtgever als de bij u aangestelde employee ten goede komt.

Flexibel

Of u nu 5 of 50 beveiligers wenst, morgen of volgende week, op zondagmiddag of woensdagavond, 3 uur of 2 weken langer, G&G security International is uw partner. De hele organisatie berust op het principe van flexibiliteit, van elke medewerker kunt u te allen tijde een grote mate van service en inzet verwachten.

Teamwork

Teamwork is bij G&G Security International heel belangrijk. Dankzij het motto "Als we er staan, dan staan we er als team", wordt elke opdracht door 'uw' beveiligingsteam tot een succesvol eind gebracht. G&G Security International verwacht van al zijn medewerkers dat zij meedenken met de klant, zich flexibel opstellen en daar waar nodig extra service verlenen. U haalt perfect opgeleide gastheren/- vrouwen in huis die altijd bereid zijn een extra stap voor u te zetten.

Communicatie

Ook verbaal zijn de medewerkers van G&G Security International uit het goede hout gesneden. Met praten genereer je meer begrip dan met zwijgzaam optreden. Maar ook aan non-verbale communicatie wordt tijdens de opleiding van G&G Security International medewerkers veel aandacht besteed: houding, mimiek en uiterlijke verzorging "totale representativiteit" bepalen een goede beveiliger, niet het uiterlijk machtsvertoon. Een constante, goede communicatie tussen G&G Security International en de opdrachtgever is van essentieel belang voor het slagen van de opdracht. Voor, tijdens en na dienst worden bevindingen, ervaringen en resultaten besproken en geanalyseerd.

Wilt u meer weten? Neem dan contact op met onze deskundig helpdesk

G&G Security:

Vanuit onze jarenlange ervaring opgedaan in beveiliging organisatie hebben wij in augustus 2003 besloten deze kennis en ervaring onder te brengen in professionaliteit. 
G&G Security International staat garant voor kwaliteit, Representatief, Flexibel, Teamwork en Communicatie.

Contact:

Kamerlingh Onnesstraat 1-A
8606 JN Sneek 
Telefoon: 0515 780010 / 06 3404 2323
E:  info@ggsecurity-international.nl
W: www.ggsecurity-international.nl
KVK: 55466079

Offerte aanvragen:

G&G Security International B.V. is onderdeel van de Pars Groep