Altijd een passende oplossing binnen handbereik

Informeer naar de mogelijkheden

Onze Diensten…

Mobiele Surveillance


Zorgeloos uw bedrijfspand verlaten dankzij G&G Security International mobiele surveillance. Bij alarmering zorgt de surveillant voor snelle opvolging. Dankzij onze uitgebreide ervaring en deskundige mobiele surveillanten weten zij in verschillende situaties precies wat zij moeten..
(Lees meer….)

Objectbeveiliging

bedrijfsbeveiliger
De dienstdoende beveiliger heeft de functie om te surveilleren, wetsovertreders aan te houden en mensen te helpen. Er worden regelmatige of onregelmatige controle rondes verricht en waar aanwezig afwijkende situaties gesignaleerd
(Lees verder…)

Bike Team


Regelmatig ziet u het G&G Security Bike Team door de wijken van Sneek patrouilleren.Door de mobiliteit en flexibiliteit is het G&G Security Bike Team gemakkelijk en snel in te zetten en kan een vrij groot gebied bestrijken. Het G&G Security Bike Team is goed zichtbaar en aanwezig.
(Lees meer….)

HavenBeveiliging

haven-beveiliger
Om een compleet advies te kunnen geven aan de ondernemer bundelt G&G Security International al haar kennis en ervaring samen. Bij het opstellen van een beveiligingsplan en implementatieplan geven we advies in overleg met de ondernemer.
(Lees meer….)

Horecabeveiliging

Horecabeveiliger

 

Veiligheid is onze eerste prioriteit en in de horeca speelt dat tegenwoordig een grote rol. Mensen willen genieten zonder zich zorgen hoeven te maken of alles wel goed verloopt. G&G Security International verricht de beveiliging van horecagelegenheden zodat uw gasten kunnen..
(Lees meer….)

Winkelsurveillance

winkelsurveillant
De dienstdoende beveiliger heeft de functie om te surveilleren, wetsovertreders aan te houden en mensen te helpen. Er worden regelmatige of onregelmatige controle rondes verricht en waar aanwezig afwijkende situaties gesignaleerd.
(Lees meer….)

Portier- en Receptiediensten


Bij G&G Security International kunt u nachtportier inhuren voor bijvoorbeeld uw hotel of instelling. Onze nachtportiers weten de rol van gastheer perfect te vervullen en dankzij hun uitgebreide ervaring zijn ze rustgevend, defensief, communicatief, maar duidelijk zichtbaar aanwezig
(Lees meer….)

Evenementbeveiliging


Veiligheid, attentheid en discretie zijn pijlers die de beveiligingsmedewerkers van G&G Security International beheersen in hun professie.Onze evenementen beveiligers treden op als gastheren of gastvrouwen en treden pas op als beveiliger daar waar nodig is.
(Lees meer….)

Privé Chauffeur

G&G Security Prive Chauffeur met gecombineerd lijfwacht

 

Steeds vaker zien mensen het gemak, en misschien wel de noodzaak in, van een auto met chauffeur. De privé chauffeur van G&G Security International is ’s morgens voor de afgesproken tijd aanwezig en treft dan alvast enkele voorbereidingen.
(Lees verder….)

Heeft u interesse en denkt u ons team te kunnen versterken?

G&G Security:

Vanuit onze jarenlange ervaring opgedaan in beveiliging organisatie hebben wij in augustus 2003 besloten deze kennis en ervaring onder te brengen in professionaliteit. 
G&G Security International staat garant voor kwaliteit, Representatief, Flexibel, Teamwork en Communicatie.

Contact:

Kamerlingh Onnesstraat 1-A
8606 JN Sneek 
Telefoon: 0515 780010 / 06 3404 2323
E:  info@ggsecurity-international.nl
W: www.ggsecurity-international.nl
KVK: 55466079

Offerte aanvragen:

G&G Security International B.V. is onderdeel van de Pars Groep