Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

Of denkt u ons team te kunnen versterken?

Informeer naar de mogelijkheden

U heeft beveiliging nodig en bent op zoek naar een professioneel beveiligingsbedrijf die de beveiligingswerkzaamheden voor u kan uitvoeren met een uitstekende prijs en kwaliteit verhouding? Om snel en gericht een offerte te ontvangen bent u op het juiste adres. Zonder veel tijd te verspillen kunt u hier in een paar stappen geheel vrijblijvend een beveiligings offerte aanvragen voor beveiligingswerkzaamheden door heel Nederland.

 

zakelijk-foto-laptop-phone-notebook_Fotor

Aan de hand van de door u aangevraagde beveiligingsdienst(en) ontvangt u een offerte van de beveiligingsbedrijf die deze specifieke beveiligingswerkzaamheden voor u kan invullen. U ontvangt uitsluitend een offerte van de beveiligingsbedrijf, welke erkend is door het ministerie van justitie. Hiermee is de kwaliteit van de dienstverlening gewaarborgd en bent u ervan verzekerd dat u een professioneel en betrouwbaar beveiligingsbedrijf als gesprekspartner heeft.

 

Om binnen 24 uur een offerte met uitstekende prijs en kwaliteit verhouding van een professioneel en erkend beveiligingsbedrijf op maat te ontvangen dient u alleen het links staande aanvraagformulier in te vullen.

Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

G&G Security:

Vanuit onze jarenlange ervaring opgedaan in beveiliging organisatie hebben wij in augustus 2003 besloten deze kennis en ervaring onder te brengen in professionaliteit. 
G&G Security International staat garant voor kwaliteit, Representatief, Flexibel, Teamwork en Communicatie.

Contact:

Kamerlingh Onnesstraat 1-A
8606 JN Sneek 
Telefoon: 0515 780010 / 06 3404 2323
E:  info@ggsecurity-international.nl
W: www.ggsecurity-international.nl
KVK: 55466079

Pars Groep:

Pars Investors(Security Company)      Pars Management Service
 
Pars Cleaning Service      Pars Event Solutions
 
Pars G&G Security      PARS WEBSHOP GGSI