Horeca
Beveiliging

Geïnteresseerd in een baan bij G&G Security?

Laat uw klanten zorgeloos genieten...

In de horecabeveiliging is veiligheid is onze eerste prioriteit en in de horeca speelt dat tegenwoordig een grote rol. Mensen willen genieten zonder zich zorgen hoeven te maken of alles wel goed verloopt.

G&G Security International verricht de beveiliging van horecagelegenheden zodat uw gasten kunnen genieten zonder zorgen. De medewerkers van G&G Security International zijn rustgevend, defensief, communicatief, maar duidelijk zichtbaar aanwezig. Door onze ervaren en representatieve beveiligers wordt de sfeer en uitstraling van uw gelegenheid versterkt.

De beveiligingsmedewerkers van G&G Security International kunnen naar gelang van de wens van de klant, verschijnen in een strak zwart/wit kostuum of in een zwart uniform. G&G Security International is gespecialiseerd in de beveiliging van horecaondernemingen. We hebben een bijzonder oog voor uw veiligheid.

Meer informatie over de horecabeveiliging of direct een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.

Professionele horecabeveiliger van G&G Security International

G&G Security:

Vanuit onze jarenlange ervaring opgedaan in beveiliging organisatie hebben wij in augustus 2003 besloten deze kennis en ervaring onder te brengen in professionaliteit. 
G&G Security International staat garant voor kwaliteit, Representatief, Flexibel, Teamwork en Communicatie.

Contact:

Kamerlingh Onnesstraat 1-A
8606 JN Sneek 
Telefoon: 0515 780010 / 06 3404 2323
E:  info@ggsecurity-international.nl
W: www.ggsecurity-international.nl
KVK: 55466079

Offerte aanvragen:

G&G Security International B.V. is onderdeel van de Pars Groep