Havenbeveiliging

Vraag het de professionals en neem contact met ons op

Veiligheid, daar gaan we samen voor..

Om een compleet advies te kunnen geven over havenbeveiliging aan de ondernemer, bundelt G&G Security International al haar kennis en ervaring samen. Bij het opstellen van een beveiligingsplan en implementatieplan geven we advies in overleg met de ondernemer. Er moet een beveiligingsplan gemaakt worden door havenvoorzieningen die schepen ontvangen die ISPS plichtig zijn. Op basis van een risicoanalyse wordt dit plan gemaakt.

De ISPS-code voor Havenbeveiliging en Terminal Beveiliging is een internationaal voorschrift dat verplicht tot organisatie van de beveiliging van schepen en havenvoorzieningen. Het regelt de veiligheidssituatie aan boord van schepen en op plaatsen waar schip en kade samenkomen.

De havenbeveiligers van G&G Security International zijn opgeleid om professionele havenbeveiliging toe te passen. Ze verrichten tal van beveiligingswerkzaamheden ten behoeve van havenfaciliteiten en ter bestrijding van terrorisme.

De nadruk ligt hierbij op het tegengaan van ongecontroleerd in- en uitgaand personen- en goederenverkeer waarbij de richtlijn ISPS en de Nederlandse Havenbeveiligingswet als uitgangspunt dient.

Meer informatie over de haven beveiliging of direct een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.

Havenbeveiliger G&G Security International

G&G Security:

Vanuit onze jarenlange ervaring opgedaan in beveiliging organisatie hebben wij in augustus 2003 besloten deze kennis en ervaring onder te brengen in professionaliteit. 
G&G Security International staat garant voor kwaliteit, Representatief, Flexibel, Teamwork en Communicatie.

Contact:

Kamerlingh Onnesstraat 1-A
8606 JN Sneek 
Telefoon: 0515 780010 / 06 3404 2323
E:  info@ggsecurity-international.nl
W: www.ggsecurity-international.nl
KVK: 55466079

Offerte aanvragen:

G&G Security International B.V. is onderdeel van de Pars Groep